PRIMARIA COMUNEI TIMISESTI

CULTURA SI INVATAMANTPe raza comunei sunt patru scoli: Şcoala Gimnaziala Timisesti , Scoala Dumbrava,Scoala Plaiesu,Scoala Preutesti. În procesul de invatamant aferent anului scolar 2015-2016 sunt cuprinşi 436 elevi, in 11 clase primare, 8 gimnaziale si 4 grupe de gradinita cu 82 copii . Întreaga activitate educaţională este desfăşurată de 36 cadre didactice.

Scolile dispun fiecare de teren de sport, laorator de biologie, chimie, sala de informatica , CDI-centrul de documentare si informare si biblioteca .

O necesitate importanta este modernizarea sitemului de educatie, pentru a corespunde exigentelor de construire a carierei profesionale impuse de statutul de cetatean European, corelat cu infiintarea unui centru de formare profesionala si consiliere scolara si dezvoltarea activitatilor extracuriculare prin infiintarea de tabere scolare, de odihna si tratament.

Populatia prescolara si scolara este destul de redusa, ceea ce reprezinta un dezavantaj pentru viitor, in conditiile in care numarul populatiei tinere, in general, este destul de redus.


Director –Meterciuc Petru
Secretar –Iacob Mihai-Codruț
Contabil –Ilieș Mihaela
Tel./Fax. -0233787043
Localizare Comuna timisesti